Sluit menu
Home Glutenvrije voornemens

Glutenvrije voornemens

Wist je dat 17 januari de dag was dat de meeste goede voornemens weer vergeten zijn of weggezakt! Herkenbaar? Heb je net als vele andere goede voornemens gemaakt, maar is er tot nu toe niets van gekomen? Laten wij je dan een aantal tips geven om je voornemens om te zetten in goede acties.

Zeker doen dit jaar:
– Blijf of kom in beweging. Dagelijks bewegen is goed voor iedereen en zorgt ervoor dat je weerstand goed blijft. Zo ben je fit en veel minder vatbaar voor ronddwarrelende bacteriën en virussen. Wat doe jij om fit en gezond te blijven?

– Eet je wel gezond? Veel glutenvrije eters kiezen voor veilig en vertrouwd waardoor je ongemerkt veel van hetzelfde of heel eenzijdige vitamine binnen krijgt. Plan een check-up met je diëtist in zodat je voedingspatroon weer eens doorloopt en meteen helder krijgt wat er nog verbeterd kan worden. Probeer ook nieuwe recepten uit. Zo ontdek je weer nieuwe smaken en producten. Er zijn tegenwoordig zoveel lekkere recepten te vinden in de speciale glutenvrije en gezonde bladen. Spreek bijvoorbeeld af dat je elke week 1 nieuw recept geprobeerd.

– Houd je de gluten goed in de gaten? Blijf ingrediënten checken. Fabrikanten kunnen je vertrouwde producten zomaar veranderen.

– Doe leuke en gezellige dingen met vrienden of familie. Dat maakt je gelukkig en  gelukkige mensen zijn gezonder blijkt uit onderzoek.

Ook als je glutenvrij leeft kun je je gezondheid dus onder onder de loep nemen.
Wat doe jij om gezond te blijven? We zijn benieuwd!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *