Sluit menu
Home 5x glutenvrije Instagrammers

5x glutenvrije Instagrammers

Kan jouw Instagram tijdlijn nog wat glutenvrije inspiratie gebruiken? Deze accounts moet je dan echt volgen!

1. @deliciouslyella

Deze populaire blogger, Instagrammer en schrijfster van een kookboek is overgestapt naar een glutenvrije leefsteel na haar diagnose. Om van haar symptomen af te komen heeft ze haar levensstijl om gegooid naar geen vlees, suiker, gluten en bewerkt eten. Maar wat blijft er nog over? Heerlijke prachtige gerechten zoals zoete aardappel brownie, kokosnoot Thaise curry en nog veel meer!

Er staat veel meer dan alleen maar smoothies op haar Instagram. Tess masters experimenteert met verschillende recepten sinds haar jeugd. Ze is gestopt met gluten, melk en vlees en de basis van haar eten werd groenten en vis. Sinds een tijd probeert ze vegan en alleen nog maar raw. Probeer zeker eens haar watermeloen gazpacho en één van haar specialiteiten: een groene smootie!

Auteur, blogger, Instagrammer en nieuwe recepten bedenker. Crosby heeft al meer dan 400 heerlijke recepten op haar site en is zeker een aanrader om te volgen op Instagram. Leuke mason-jars, salades en glutenvrije broden en nog meer meer waardoor je meteen de keuken in wil springen!

Kevin van @fitmencook bewijst dat mannen ook heerlijke glutenvrije gerechten kunnen maken. Zijn wijsheid: onze lichamen bouwen we in de keuken en sculpturen we in de sportschool. De gerechten van Kevin zijn gezond, heerlijk en origineel. Je ziet het enthousiasme eraf spatten!

 5. @lexicleankitchen

Ontmoet Lexi, een kunst docent en een succesvolle glutenvrij, melkvrij, sojavrij en toegevoegde suikervrije blogger met passie. Deze Instagrammer maakt heerlijke blauwe bessen jam, Thaise gehaktballen en courgette noedels. Klinkt en smaakt heerlijk!

Wat zijn jouw favoriete Instagramaccounts?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *