Sluit menu
Home 5x handige en leuke keuken gadgets

5x handige en leuke keuken gadgets

ei keukengerei glutenvrij lactosevrij grappig leuk cadeau

Wat is jouw favoriete onderdeel van het koken? Het koken zelf? Of ben je toch meer het type dat zich vooral bezig wil houden met het opeten? Mocht je nou niet zo’n keukenprins(es) zijn, dan zijn er allerlei leuke keuken gadgets verkrijgbaar die het koken een stuk makkelijker maken. Met deze grappige keuken gadgets wordt het bovendien een feestje in de keuken. Twee vliegen in één klap. De volgende vijf keuken gadgets zijn leuk voor jezelf, maar ook een origineel cadeautje voor een ander!

1. Ei-scheiden is een eitje

Ken je dat? Je bent een taart aan het bakken en je moet een eitje scheiden. Nu lukt het je nog net om de dooier niet meteen te breken als je het eitje open tikt, maar het scheiden van dooier en eiwit is erg lastig. In kookprogramma’s op tv lijkt het zo simpel: breek het ei, giet het van de ene in de andere helft van het ei en klaar. Voor jou blijkt dat in de praktijk echter niet te werken. Een keuken gadget zou hier een uitkomst zijn. Maak kennis met Yolk fish! Tik een ei in een kom en plaats de vis met zijn mond op de eidooier. Knijp in dit grappige visje, en hij zuigt het eigeel perfect op! Eitje!

Ook hebben? Deze leuke keuken gadget kost slechts €10,95. Je vindt ‘m hier!

2. Lekker ontb-ei-tje

Zin in een lekker ontbijtje, maar kun je nog geen ei bakken? Dan is deze keuken gadget echt iets voor jou! Met de Toast N’egg toast je brood terwijl het apparaat tegelijkertijd in een minipannetje een eitje bakt (of kookt, jij kiest!). Zo maak je snel en makkelijk een lekker ontb-ei-tje klaar.

De Toast N’ Egg kost €59,99 en je koopt ‘m (onder andere) hier.

3. Zelfroerende koffiemok

Ben je altijd druk met je werk, doe je van alles door elkaar en vergeet je je koffie daardoor wel eens? Maak dan kennis met de Self Stirring Mug. Deze koffiemok roert je melk en suiker met slechts één druk op de knop door je koffie. Super handig en bovendien een erg leuke gadget om te hebben. Voor jezelf, maar ook heel leuk om aan iemand cadeau te doen.

 

Je vindt de Self Stirring Mug voor slechts €12,95 op deze pagina.

4. Nessie in je soep

Oke, deze soeplepel gaat er niet voor zorgen dat je soep lekkerder smaakt. Maar dit is zó’n leuke keuken gadget, die mag niet aan je uitzet ontbreken! Wat erg handig is, is dat deze soeplepel ‘pootjes’ heeft zodat je ‘m op tafel en in de soeppan kan neerzetten. En dat is meteen wat de soeplepel zo leuk maakt. Hierdoor lijkt het net of Nessie door je soep zwemt. Wij raden Nessie aan! Ben jij ook overtuigd?

 De prijzen voor Nessie lopen nogal uiteen. Even Googlen dus naar de beste deal als je ‘m hebben wilt!

5. Feestje voor theeleuten

Drink je graag thee? Dan wordt theedrinken helemaal een feestje met een creatief thee-ei. Anno 2017 worden deze namelijk allang niet meer alleen in ei-vorm gemaakt. Wat dacht je van een haai in de thee? Een visje? En zelfs de Titanic komt voorbij. Heel leuk als cadeautje, maar ook een leuk hebben dingetje voor jezelf.

Ken jij nog meer leuke keuken gadgets die de moeite waard zijn om te delen? Laat het ons weten, dat vinden we leuk!

 Geschreven door Jessie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *