Sluit menu
Home Better event

Better event

Bezoek ons op het gezondste event van Nederland tijdens het Pinksterweekend, 14 en 15 mei, in RAI Amsterdam. Het Better event is een uniek gezondheidsevenement op het gebied van voeding, verzorging, beauty, beweging en ontspanning. Introducties van nieuwe producten, demonstraties, workshops en lezingen brengen écht gezond eten en leven nadrukkelijk onder de aandacht.

Better Event is gebaseerd op de visie van mede-initiator Amber Albarda, auteur van succesvolle boeken over de rol van voeding op onze gezondheid. “We bestaan letterlijk uit wat we eten, drinken en smeren en ik heb nooit begrepen waarom er zo laconiek met onze gezondheid om wordt gegaan. Ik wil bezoekers heel graag laten zien dat er heerlijke en goede producten zijn die je kunnen ondersteunen in je gezondheid” aldus Amber.

Het idee achter Better is om naast kennis en informatie te delen, ook inspiratie te geven. Daarom vinden er naast lezingen ook vele workshops en yogasessies plaats. De lezingen worden gegeven door prominente namen op het gezondheidsfront, waaronder Juglen Zwaan, Ralph Moorman, Amber Albarda, Jesse van der Velde, Richard de Leth en dr. Paul Musarella. Zie ook het uitgebreide programma via Better event
Nu steeds meer mensen op zoek zijn naar manieren om zich beter te voelen, is de vraag naar natuurlijke en eerlijke producten en diensten enorm toegenomen. Better brengt de meest kwalitatieve en toonaangevende bedrijven en merken in dit veld samen en biedt u een inspirerend platform voor ecologische, eerlijke, biologische, pure, ambachtelijke en oorspronkelijke merken. Van voeding tot beautyproducten en van supplementen tot detoxprogramma’s; van alles het beste en het meest natuurlijk in zijn soort. En alles kan geprobeerd, geproefd en gekocht worden.

Bestel van dinsdag 26 april t/m donderdag 5 mei een ticket voor € 6,- per persoon i.p.v. € 16,- aan de deur.
Speciaal voor jou als volger van YAM direct te bestellen via deze link: http://bit.ly/1Shmc6D

Openingstijden en locatie
Zaterdag 14 mei  9.30 – 18.00 uur
Zondag 15 mei    9.30 – 18.00 uur
Amtrium, RAI Amsterdam, Europaplein, 1078 GZ Amsterdam

Voor meer informatie zie ook www.better-events.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *