Sluit menu
Home Kerstevenementen van 2016

Kerstevenementen van 2016

kerst evenementen glutenvrij

Zin om in de kerstspirit te komen? Goed nieuws! Dit jaar zijn er weer veel leuke kerstevenementen om te bezoeken. Heb jij al een kerstuitstapje op het oog

1. Christmas Show in de Ziggo Dome

Na het overweldigende succes van vorig jaar presenteert RTL Live Entertainment op vrijdag 23, zaterdag 24 en maandag 26 december een geheel nieuwe editie van The Christmas Show in de Amsterdamse Ziggo Dome. Een cast vol bekende sterren nemen jong en oud mee op een magische reis door de wondere wereld van Kerst. Ook dit jaar verandert de Ziggo Dome in een Winter Wonderland met de grootste indoor sneeuwbui ooit vertoond. Laat je betoveren door adembenemende decors, spectaculaire dansacts, de meest geliefde Kerstliedjes, ballet, gospel en natuurlijk de Kerstman himself.

2. Winter Efteling

Ontdek een sfeervolle wereld waar de Sneeuwprinses samen met haar Vuurprins woont en sneeuwvlokken op je neerdwarrelen. Waar de koudste dagen van het jaar het warmst aanvoelen en de avonden nog langer mogen duren. Ruim elf weken lang hult het park zich in wintersferen met guirlandes vol lichtjes en winterattracties als een schaats- en langlaufbaan. Alle attracties, behalve de waterattracties, zijn geopend Naar beneden glijden kun je van een echte sneeuwglijbaan, langlaufen doe je door een oudhollands decor en dicht tegen elkaar aan kruipen kun je bij een gezellig vreugdevuur.

3. Spirit of Winter bij Paleis ‘t Loo

Spirit of Winter luidt traditiegetrouw ‘the most wonderful time of the year’ in. Meer dan honderdvijftig deelnemers presenteren de mooiste, lekkerste en warmste seizoenproducten in Apeldoorn, in de voortuin van Paleis Het Loo.

4. Nederlands Ijsbeelden Festival Zwolle

Wat een prachtig winterevenement is de spectaculaire expositie in Zwolle. Door meer dan 100.000 bezoekers is dit uitgegroeid tot het grootste evenement van Nederland.


5. Margriet winter festival

Margriet Winter Festival wordt gehouden van 18 t/m 24 november. Het is alweer de zestiende keer dat Margriet een winters feestje organiseert. Op deze winterfair is er zeker genoeg te doen! Je kunt er lekker shoppen, genieten van optredens, modeshows en diverse workshops volgen.

6. Amsterdam Light Festival
Kom genieten van het Amsterdam Light Festival waarin Amsterdam wordt omgetoverd tot lichtstad. Hedendaagse kunstenaars van over de hele wereld maakten spectaculaire lichtkunstwerken die te zien zijn in de binnenstad.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *