Sluit menu
Home Suikervrij magazine

Suikervrij magazine

suikervrij magazine glutenvrij lactosevrij

Als de regen tegen de ramen tikt en het koud is, wat is er dan fijner om met een dampende kop thee en een nieuw tijdschrift op de bank te ploffen? En wat helemaal leuk is: er zijn steeds meer food tijdschriften die rekening houden met glutenvrij eten. Zo ken je wellicht glutenvrij magazine maar ken je van dezelfde makers ook Suikervrij magazine al?

Wat is er zo leuk aan Suikervrij magazine?

Suikervrij staat vol met allerlei zoete recepten zonder geraffineerde suiker. Een groot voordeel, want als je glutenvrij eet en je valt terug op de kant en klaar producten, dan zitten die regelmatig bomvol met ongezonde suikers.

Toch wil je op sommige momenten wel iets zoets blijven eten

Voor alle zoetekauwen onder ons biedt Suikervrij uitkomst. In het magazine staan 77 recepten, voor ontbijt, snacks voor onderweg, taartjes en toetjes.

Maar waar worden de recepten dan mee gezoet?

De witte tafelsuiker blijft achterwege, toch staat Suikervrij vol zoete recepten die hun smaak danken aan bijvoorbeeld: banaan, dadels, rozijnen, ahornsiroop, stevia, honing of zoete aardappel. Veel zoete variatie.

Pluspunten

– Dit magazine voelt aan als een kookboek, het staat boordevol recepten.

– Bij een aantal recepten staat een blog-adres, van de blogger die het recept creëerde. Leuk om nog recepten te vinden.

– De recepten zijn divers en zijn voor ontbijt, snacks voor onderweg en taartjes.

– Ieder recept heeft een mooie foto, zodat je precies weet wat je maakt.

– Bijna alle recepten zijn vegetarisch en veel zijn vegan of paleo-proof.

Minpunten

Het enige nadeel van dit magazine is dat niet alle recepten 100% glutenvrij zijn. Maar 90% van de recepten zijn dat wel. De paar overige recepten zijn gemakkelijk glutenvrij te maken, door bloem te vervangen voor een glutenvrij meelsoort.

Ben je een glutenvrije zoetekauw die van bakken houdt?

Laat je dan niet weerhouden om dit magazine eens door te bladeren.

 

 Geschreven door Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *