Sluit menu
Home Alles over YAM desem!

Alles over YAM desem!

Van onze fans krijgen wij regelmatig vragen en daar zijn we blij mee! We sturen natuurlijk gelijk een reactie terug, maar delen leuke of handige informatie ook graag met veel meer fans.

`Beste YAM, kunnen jullie niet eens wat meer vertellen over YAM desem? Ik ben er eigenlijk best wel benieuwd naar hoe jullie zo´n lekker broodje kunnen maken?`

Hey dat is een een leuke vraag dachten wij! Iets wat voor ons bijna vanzelfsprekend is, is inderdaad best bijzonder. We krijgen vaak vragen over YAM desem, toch wel het speciale buitenbeentje van de YAM familie. Tijd dus om jullie eens mee te nemen in de wereld van YAM desem. Hoe wordt YAM desem gemaakt? Waarom heeft het een vastere structuur? Hoe lukt het ons een broodje te maken waar heel veel niet in zit? Waar komt het idee van YAM desem vandaan? Waarom wordt het niet gesneden? Hoe kan je YAM desem het beste bewaren?

Houd komende weken onze social media kanalen en onze website goed in de gaten en kom allerlei leuke en inspirerende dingen over YAM desem te weten?

Brengt het je op nieuwe vragen of had je zelf al een vraag? Stuur die dan naar mijnvraag@yamglutenvrij.nl en we gaan ermee aan de slag!.

Nicky schreef:

Heerlijk brood, maar kunnen er ook broodjes hiervan gebakken worden? Mooie ronde bolletjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *