Sluit menu
Home Glutenvrij leven YAM in een nieuw jasje

YAM in een nieuw jasje

YAM is bijna jarig. Al vijf jaar kan iedereen genieten van ons lekkere glutenvrije brood- en banket. Dat gaan we vieren met een nieuwe look. Een frisse, vrolijke uitstraling met daarin de vertrouwde heerlijke YAM producten. Zorgeloos genieten van YAM glutenvrij. Wie ga jij blij maken met een mooie nieuwe verpakking van YAM?!

YAM staat voor zorgeloos genieten van eerlijke glutenvrije producten. Dat betekent ook dat we werken volgens de nieuwste wet- en regelgeving voor verpakking. Binnenkort is het wettelijk niet meer toegestaan om de voor jullie zo vertrouwde iconen te gebruiken op de YAM verpakkingen. Daarom vind je deze ook niet meer terug op de nieuwe verpakking.

Onze vrolijke nieuwe icoontjes op de achterkant van de verpakking vertellen steeds iets over YAM, het product en waar we voor staan.

yam iconen verpakking

Vertrouwd recept, nog net zo lekker alleen in een fris nieuw jasje!

 

Zorgeloos en veilig.

Alle YAM producten worden gemaakt in een gecertificeerde glutenvrije bakkerij. Dat herken je aan dit logo.gecertificeerd glutenvrij logo yam

Inspired by

YAM desem is 100% biologisch en inspired by Ralph Moorman (voedingskundige). Wil je meer weten over Ralph, kijk dan op ralphmoorman.nl. biologisch icoon logo glutenvrij yam

YAM staat voor eerlijk en transparant

Alle ingrediënten en voedingswaarden van onze producten kun je makkelijk vinden op de pagina van het product op onze website.   

 

Met YAM geniet je elke dag van glutenvrij brood en banket

Gebakken met de beste ingrediënten: met YAM is het iedere dag feest op je bord! Wie maak jij blij met onze heerlijke glutenvrije producten?

 

Vegan

Wist je dat al onze broden 100% plantaardig en dus vegan zijn?! Beter voor mens, planeet en dier.

story - vegan groen yam glutenvrij

(m.u.v. het  feestbrood)

 

Kijk op ook op onze vraag & antwoord pagina voor veelgestelde vragen