Sluit menu

Wat is YAM?!

YAM is het eerste verse brood zonder gluten dat we elke dag, speciaal voor jou, bakken en naar de winkel brengen. Hierdoor is YAM vers, lekker en voedzaam! Of je nu kiest voor meerzaden of rozijnen, het is altijd een feestje op je bord.

Hoe is YAM geboren?

Glutenvrij brood is natuurlijk niet nieuw. Maar smakelijk glutenvrij brood was lastig te vinden. Wij dachten: kan dat niet lekkerder? Daarom creƫerden onze bakkers in 2014 YAM: brood zonder gluten dat anders, maar net zo lekker is als brood zonder gluten en ook nog voedzaam.

Wat maakt YAM zo lekker?

Het is eigenlijk net als met ander brood. Vers gebakken met goede ingrediƫnten is ons geheim. Onze fans vinden het daardoor echt lekker van smaak en zijn blij met een echte broodstructuur. Dat betekent ook dat YAM net zo lang houdbaar is als ander vers brood en je kunt onze broodjes ook invriezen als je ze nog niet op hebt.

Jaarprijs goede voeding

YAM is voedzaam en er zit weinig zout in. Daarmee wonnen we in 2014 een mooie prijs: de jaarprijs goede voeding. De prijs is bedoeld voor voedingsbedrijven die gezonde verbeteringen aan hun producten aanbrengen.