Sluit menu
Home Recepten Broodbeleg Eiersalade met een twist

Eiersalade met een twist

Broodbeleg
  • 10 minuten
  • Glutenvrij
  • 4 personen

Eiersalade kun je kant-en-klaar in de winkel kopen, maar is veel lekkerder en leuker om zelf te maken! Neem een hardgekookt ei als basis en ga vervolgens experimenteren tot je jouw favorieten eiersalade hebt gemaakt. Een heerlijk recept voor glutenvrij broodbeleg en super lekker op YAM brood, maar ook als bijgerecht.

Ingrediënten eiersalade

  • 3 eieren
  • 3 eetlepels mayo
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 2 theelepels Italiaanse kruiden
  • ½ rode ui in kleine stukjes
  • snufje peper en zout
  • verse bieslook voor de garnering

Hoe maak je eiersalade?

  1. Kook de eieren, pel deze vervolgens en prak de eieren fijn in een kommetje.
  2. Voeg vervolgens de kruiden, mayo, rode ui en bieslook toe.
  3. Meng alles goed onder elkaar en prak het tot een gewenste structuur. Serveer vervolgens de eiersalade op brood of als salade, smakelijk!