Sluit menu
Home Recepten Gebak Glutenvrije donuts met gele room

Glutenvrije donuts met gele room

Gebak
  • Glutenvrij
  • Tarwevrij
  • 4 personen

Vandaag is het Nationale Donut Dag, het moment om eens zonder schaamte in zo’n heerlijke donut te happen! Wij hebben glutenvrije donuts gemaakt van YAM bruine bolletjes, lekker met gele room en frambozen. Je maakt ze met maar 4 ingrediënten. Ze smaken een beetje naar puddingbroodjes, hoe tof dat je deze nu ook zelf kan maken. Vandaag laten we zien hoe jij ze kan maken!

Glutenvrije donuts bewaar je zo!

Eet de donuts gelijk op of bewaar ze maximaal 2 dagen afgeloten in de koelkast.

Ingrediënten:

  • 2 glutenvrije bruine bolletjes
  • 200 g gele room
  • 100 g frambozen
  • Glutenvrije sprinkles

Bereiding:

  1. Snijd de YAM bruine bolletjes horizontaal door de midden.
  2. Verwijder met een appelboor het middenstuk, zodat er een gat ontstaat net als bij een donut.
  3. Bereid de gele room zoals aangegeven staat op de verpakking. Doe de gele room in een spuitzak en spuit leuke toefjes op de broodjes.
  4. Verdeel de frambozen en glutenvrije sprinkles over de donuts en geniet!

Glutenvrije donuts met gele room

Tip: Bestel YAM nu ook vers online!

Yes! Je hebt een van onze producten in je winkelwagen toegevoegd.

Bekijk winkelwagen