Sluit menu
Home Recepten Gebak Glutenvrije roze cakepops!

Glutenvrije roze cakepops!

Gebak
  • 15 minuten
  • 6 personen
  • Glutenvrij
  • Tarwevrij

Glutenvrije roze cakepops, zien ze er niet kleurrijk uit? Een betoverende traktatie voor kinderen, geboorte traktatie of om uit te delen op een feestje! In een handomdraai maak je deze glutenvrije roze cakepops met de YAM vanille cake als basis. Je hebt maar drie ingrediënten nodig, hoe fijn is dat?!

Een glutenvrije traktatie voor iedereen!

De roze cakepops kun je natuurlijk ook maken met witte-, melk- of pure chocolade. Dat kun je helemaal zelf bepalen. De snoepparels op de voorkant kun je ook weglaten. Check in de winkel wel altijd goed of ze glutenvrij zijn. Dit is niet altijd het geval namelijk.

Wat kun je doen met de restjes YAM vanille cake?

Voor de 6 cakepops heb je 6 plakjes cake nodig. Je steekt de rondjes uit met een steker. Dan houd je natuurlijk nog wat cake over. Dit kun je natuurlijk zo op eten maar je kan er ook een toetje van maken! Kijk eens naar deze rood-wit-blauwe glaasjes! Je kan de speculaas verruilen voor de cakerestjes. Zo lekker en makkelijk!

Bewaartip!

De cakepops blijven zo’n 5 dagen goed in een afgesloten bakje in de koelkast.

Ingrediënten:

  • 6 plakjes YAM cake
  • Roze chocolade
  • Decoratie naar keuze
  • 6 stokjes

Bereiding:

  1. Druk met de uitsteker 6 rondjes uit de plakjes cake.
  2. Smelt de chocolade au bain marie. Druk de plakjes cake op een prikker één voor één en wentel ze voorzichtig door de gesmolten chocolade.
  3. Versier de cakepops met de decoratie parels en plaats ze op een bordje.
  4. Schuif de cakepops voor zo'n 10 minuten de koelkast in zodat de chocolade uit kan harden.
  5. Genieten geblazen!

Glutenvrije roze cakepops