Sluit menu
Home Recepten Gebak Halloween cake pops

Halloween cake pops

Gebak
  • 20 minuten
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij

Met de left overs van YAM glutenvrije cake of muffin maak je heel gemakkelijk cake pops. Cake pops zijn super voor een feestje, traktatie of een speciale feestdag. De basis om cake pops te maken kun je lezen in dit recept.

Ingrediënten voor halloween cake pops

  • Oranje, zwarte en groene rolfondant
  • Poedersuiker

Hoe maak je halloween cake pops?

  1. Bereid eerst de cake pops volgens het basis recept (zie de link in intro)
  2. Bestuif je keukenblad met poedersuiker
  3. Kneed de oranje rolfondant en rol het vervolgens uit op de poedersuiker
  4. Druk met een schaaltje cirkels uit de rolfondant.
  5. Plaats de cakepop in het midden van een cirkel, draai alles om en drapeer de fondant om de cakepop.
  6. Maak van de zwarte en groene fondant de gezichten zoals op de foto en je halloween cake pops zijn klaar!

Tip

Gebruik in plaats van oranje rolfondant, witte rolfondant en drapeer dit over de cake pops om spookjes te maken!