Sluit menu
Home Recepten Hapjes Glutenvrije ragoutbroodjes

Glutenvrije ragoutbroodjes

Hapjes
  • 20 minuten
  • 6 personen
  • glutenvrij

Tijdens de feestdagen of gewoon op een door de weekse dag, zijn glutenvrije ragoutbroodjes een lekkere lunch of hapje voor tussendoor. Pasteitjes zijn niet zo snel glutenvrij te vinden, wij hebben wij daarom een gezonder én lekker alternatief. Met het YAM licht meerzaden brood maak je zonder al teveel moeite de lekkerste ragoutbroodjes die ook nog eens heel leuk staan op een mooi gedekte tafel! Glutenvrij genieten voor iedereen!

Ingrediënten:

  • 6 YAM licht meerzaden boterhammen
  • 1 ei
  • 1 blikje glutenvrije ragout
  • Optioneel: verse peterselie

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden onder- en bovenwarmte. Vet de muffinvormpjes in.
  2. Snijd de korstjes van de boterhammen.
  3. Split het ei, bewaar het eiwit. Doe dit in een ruim bakje zodat je de broodjes er in kan dompelen.
  4. Dompel de broodjes in het eiwit en duw ze één voor één in de muffinvormpjes.
  5. Bak de vormpjes zo'n 10 minuten in de oven. Verwarm ondertussen de ragout in een pannetje.
  6. Haal de glutenvrije ragoutbakjes uit de oven en laat ze afkoelen. Haal ze uit de muffinvormpjes en vul ze met de ragout.

Glutenvrije ragoutbroodjes

Glutenvrije ragoutbroodjes

Glutenvrije ragoutbroodjes

Glutenvrije ragoutbroodjes