Sluit menu
Home Recepten Hapjes Glutenvrije wrap hapjes maken

Glutenvrije wrap hapjes maken

Hapjes
  • 10 minuten
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij

Wist je dat je van YAM brood ook glutenvrije wrap hapjes kunt maken? Ideaal voor bij de borrel of als lekkere snack op een feestje. Maar de glutenvrije wraps zijn ook ideaal als lunch voor je kids. Gezellig, snel en gemakkelijk! Wij delen inspiratie voor in de wrap met een Italiaanse twist, maar het leuke van deze hapjes is dat je eindeloos kunt variëren met wat jij lekker vindt! Zo kun je ook gaan voor een vegetarische variant.

Ingrediënten

  • 4 sneetjes YAM brood
  • Sla
  • Kaas (eventueel lactosevrije kaas)
  • Tomaat
  • Salami

Zelf glutenvrije wrap hapjes maken

  1. Rol met een deegroller de 4 sneetjes YAM glutenvrij brood uit tot een platte wrap.
  2. Plaats de kaas in de wrap en vervolgens de salami, tomaat en sla.
  3. Rol de wrap strak op en prik om de centimeter een prikker in de wrap.
  4. Snijd met een mes tussen de prikkers het brood door, zodat je kleine ronde wrap hapjes krijgt.

Variatietips

  • Laat de salami weg om de wraps vegetarisch te maken.
  • Varieer met ingrediënten tussen de wrap, zoals bijvoorbeeld:
    • Roomkaas, zalm en rucola
    • Pesto, mozzarella, tomaat en basilicum
    • Kwark, avocado, kipfilet en sla