Sluit menu
Home Recepten Lunch Glutenvrije wafels

Glutenvrije wafels

Lunch
  • Glutenvrij
  • 2 personen
  • Lactosevrij
  • 10 minuten

Mmm.. glutenvrije wafels! Zacht, luchtig en een beetje krokant. Je kunt de wafels natuurlijk meteen opeten maar ook gemakkelijk bewaren in de vriezer.

Bereiding

  1. Doe de eieren en gesmolten boter in een kom en klop deze heel luchtig.
  2. Voeg de melk, bloem en vanillesuiker toe en klop tot een stevig luchtig beslag.
  3. Verwarm het wafelijzer en bak de wafels.

Ingrediƫnten

  • 2 eieren
  • 100 gr gesmolten boter
  • 4 dl lactosevrije melk
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 250 gr glutenvrije bloem

Tip

Als je krokante glutenvrije wafels wil maken, vervang dan de melk door water.