Sluit menu
Home Recepten Lunch Glutenvrije Wentelfingers

Glutenvrije Wentelfingers

Lunch
  • Glutenvrij
  • 4 personen
  • Lactosevrij
  • 10 minuten

No waste met brood en zin in kleine snack of eens iets anders bij de lunch? Van deze glutenvrije wentelfingers ga je watertanden!

Ingrediënten

  • 7 dunnen sneetjes YAM brood
  • 2 eieren
  • 250 ml melk
  • 1 tl kaneel
  • 1 el vanillesuiker
  • Kokosolie om in te bakken

Hoe maak je wentelfingers?

  1. Meng de eieren, kaneel, vanille suiker en de melk in een diep bord.
  2. Snij het brood in 4 repen.
  3. Haal de reepjes brood door het melk mengsel.
  4. Verwarm de kokosolie in de koekenpan en bak de reepjes goudbruin.
  5. Wentel ze zodat beide kanten bruin worden.
  6. Leg alle wentelfingers op een schaal.
  7. Decoreer met (zelfgemaakte) jam en wat aardbeien of ander fruit. Smullen maar!

Liever lactosevrij? Vervang dan de melk door rijst- of amandelmelk.