Sluit menu
Home Recepten Lunch Glutenvrije yoghurt met vers fruit en noten

Glutenvrije yoghurt met vers fruit en noten

Lunch
  • 10 minuten
  • 1 persoon
  • Glutenvrij

Yoghurt is van nature glutenvrij en daarom ideaal om als basis te gebruiken voor jouw lunch of ontbijt. Let wel goed op welke yoghurt je kiest, want yoghurt met smaakjes kan soms wel gluten bevatten. Bij dit recept met glutenvrije yoghurt voegen we daarom de smaken toe met vers fruit en noten.

Kies je voor de smakelijke combinatie van banaan en walnoten? Of hou je meer van rood fruit en hazelnoten? Kies jouw favoriete smaken en geniet van een lekker lichte lunch.

Ingrediƫnten

  • Glutenvrije yoghurt
  • Vers fruit
  • Verschillende soorten noten

Hoe maak je glutenvrije yoghurt met vers fruit en noten?

  1. Hak de noten in stukjes en snijd het fruit
  2. Pak een schaaltje voor de yoghurt, of kies voor een mooi hoog glas
  3. Begin met een laagje noten
  4. Vervolgens een laagje glutenvrije yoghurt
  5. Leg hier het verse fruit bovenop
  6. Herhaal deze laagjes tot het schaaltje of het glas is gevuld
  7. Eet smakelijk!