Sluit menu
Home Recepten Hoofdgerecht Glutenvrije pannenkoeken met banaan

Glutenvrije pannenkoeken met banaan

Hoofdgerecht
  • 1 uur
  • 2 personen
  • Glutenvrij

Dol op pannenkoeken, maar volg je een glutenvrij dieet? Glutenvrije pannenkoeken bakken biedt de oplossing. Op basis van bananen en eieren maak je zelf de lekkerste pannenkoeken zonder gluten. Probeer dit glutenvrije pannenkoeken recept nu zelf. Daar krijg je geen spijt van! Lekker als avondeten, lunch én een luxe ontbijt.

Ingrediënten

  • 2 bananen
  • 3 eieren
  • (Kokos)olie

Zo kun je glutenvrije pannenkoeken bakken

  1. Mix de 2 bananen en 3 eieren door elkaar
  2. Meng de ingrediënten van het glutenvrije beslag met elkaar
  3. Verhit een beetje (kokos)olie in een koekenpan
  4. Bak de glutenvrije pannenkoeken een voor een op een middelhoog vuur
  5. Geniet van de heerlijke zelfgemaakte pannenkoeken zonder gluten

Variëren met glutenvrije pannenkoeken

Je kunt de glutenvrije pannenkoeken precies de smaak geven die jij wilt, door te variëren met het beleg. Ga je voor hartig of traditioneel zoet? Wij geven je ter inspiratie 4 heerlijke belegtips:

  1. Glutenvrije pannenkoek met hummus
  2. Glutenvrije pannenkoek met chocoladepasta
  3. Glutenvrije pannenkoek met verse aardbeien
  4. Glutenvrije pannenkoek met kokosrasp