Sluit menu
Home YAM glutenvrije oliebollen of feestbrood over van de feestdagen?

YAM glutenvrije oliebollen of feestbrood over van de feestdagen?

Weggooien doe je natuurlijk niet, dus wat doe je er dan wel mee? Maak er bijvoorbeeld heerlijke hapjes van voor bij de nieuwjaarsborrel. Of snijd ze doormidden en maak er wentelteefjes de luxe van voor in het weekend.

Heb je nog YAM feestbrood of glutenvrije oliebollen over van de feestdagen? Weggooien is natuurlijk zonde! Naast invriezen kan je er namelijk ook nog heerlijke hapjes van maken. Wij geven je 6 voorbeelden van lekkere hapjes met je feestbrood en oliebollen.

  1. Brie en honing

    Verwarm een oliebol of feestbrood en snijd deze in kleine stukjes. Snijd dunne plakjes brie en rijg dit met een stukje oliebol/feestbrood aan een satéprikker. Om het extra lekker smeuïg te maken giet je er met een theelepel een beetje honing over.

  2. Perencompote

    Snijd een oliebol in dunne plakjes of snij een plak feestbrood, rooster dit kort in een broodrooster en besmeer met perencompote.

  3. Oliebol met banaan

    Snijd de warme oliebol in 6 stukjes. Snijd een banaan in dunne plakjes en rijg dit met een stukje oliebol aan een satéprikker.

  4. Frisse vruchtenjam

    Snijd een oliebol in dunne plakjes of snij een plak feestbrood, rooster dit kort in een broodrooster en besmeer met frisse vruchtenjam.

  5. Glutenvrije oliebolletje ijs

    Snijd een oliebol of feestbrood in stukjes en rooster ze kort in een broodrooster. Leg deze op een dessertbordje en serveer ze met een bolletje vanilleijs en een scheutje aardbeiensaus of kersensaus.

  6. Wentelteefjes de luxe zonder melk

    Lees hier hoe je met glutenvrije oliebollen wentelteefjes de luxe maakt. Serveer de wentelteefjes de luxe op een ontbijtbordje met wat gekarameliseerde appeltjes erbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *